Runtuyan Video

Abdi bogoh Kaséhatan désa

FHIR: Kaséhatan Gothenburg

Data mangrupikeun kakuatan. Sacara harfiah. Ieu mangrupikeun carita kumaha Gothenburg Health parantos nampi standar FHIR, sareng, dina ngalakukeunana, ngarobih hasil pasien. Tempo kumaha pendekatan data-maju geus ngartikeun ulang perawatan médis di komunitas désa Gothenburg, Nebraska.

Lalajo »

FHIR: Kaséhatan Area Syracuse

Kaséhatan Area Syracuse di tenggara Nebraska nyaéta dina misi pikeun ngalipet integrasi data kana prinsip organisasina. Dina ngalakukeunana, aranjeunna mangrupikeun bagian tina gerakan anu langkung lega pikeun ngarobihkeun pangiriman perawatan kaséhatan di désa Amérika. Tempo kumaha strategis pamakéan Standar FHIR ngajadikeun bédana pikeun komunitas désa kawas Syracuse.

Lalajo »

Kamanusaan sarta Studi Samaun désa: Grand Island VA

Grand Island VA Médis Center prioritas perawatan veterans désa ', megatkeun halangan jeung ngabina inklusivitas. Panggihan kumaha panyadia aya dedicated ka ngaronjatkeun aksés jeung rojongan pos-tempur, netepkeun standar nasional pikeun layanan kaséhatan désa.

Lalajo »

Marios Fakta ngeunaan Vaksin

Lamun datang ka safeguarding anjeun sarta leuwih anjeun dipikacinta, anjeun pantes tameng pamungkas. Sareng ieu kaleresan: vaksin mangrupikeun jawabanna. Tapi anjeun pantes yakin kana naon anu aya dina awak anjeun — Janten hayu urang marios fakta.

Lalajo »

Senior & Kamanusaan sarta Studi Jangka Panjang: York Umum

Rumah Sakit Umum York parantos janten bagian sentral tina misi maranéhna pikeun miara pasien senior. Kami ngadatangan dua perawatan jangka panjang sareng fasilitas hirup anu ditulungan pikeun diajar ngeunaan dampak anu aranjeunna parantos aya dina bentang kaséhatan désa di Nebraska.

Lalajo »
Sundanese