Carita

ti blog:

Carita Logan

Manjangkeun Wates Pedesaan PT Logan Payne hudang unggal isuk di bumina ngan di luar Axtell, Nebraska, sareng henteu kantos sieun.

Maca Carita »

Klinik Kaséhatan désa

Garis Hirup pikeun Perawatan Sapopoé Pentingna Klinik Kaséhatan Désa sapertos Sistem Kaséhatan Boone County Di jantung Amérika, dimana komunitas langkung alit.

Maca Carita »

Ag Partnership

Miara Industri Anjog Nebraska Kumaha partnerships proaktif ngajaga pagawe Blair ag jeung produser ”Tatanén nyaéta naon urang ngalakukeun di wewengkon ieu. Ieu di urang

Maca Carita »

Carita Caty

Ngawangun Hubungan dina Rural Radiology Carita Caty Kaséhatan désa nyiptakeun reliance dina hiji séjén nu breeds komunitas raket raket. Nami abdi Caty

Maca Carita »

Carita Allison

Ngahijikeun Perawatan Kaséhatan Médis sareng Paripolah pikeun Carita Beatrice Allison Désa Kuring mangrupikeun Praktisi Kaséhatan Mental Independen Lisensi, Pembimbing Profesional Lisensi, sareng samentawis.

Maca Carita »

Carita Windy

Ngahontal Padésan Nebraska Kalayan Panaliti Gagal Jantung Carita Windy Kuring digedékeun dina jalan kokotor di désa tengah Pennsylvania. Kalolobaan budak leutik mah

Maca Carita »

Carita Marcia

Disparities Désa Oklahoma Nangtukeun Gairah Profesor UNMC pikeun Perawatan Kaséhatan Carita Marcia Kadua kolot kuring lahir di kota leutik Oklahoma — Hennipen (populasi

Maca Carita »

HQIP Carita

Ngarengsekeun Masalah Umum Sateuacan Janten Kanker Paru-paru Platform Peningkatan Kualitas Kaséhatan Carita Platform Peningkatan Kualitas Kaséhatan (HQIP) mangrupikeun amal umum anu dikhususkeun pikeun ngarengsekeun

Maca Carita »

runtuyan video:

FHIR: Kaséhatan Gothenburg

Data mangrupikeun kakuatan. Sacara harfiah. Ieu mangrupikeun carita kumaha Gothenburg Health parantos nampi standar FHIR, sareng, dina ngalakukeunana, ngarobih hasil pasien. Tempo kumaha pendekatan data-maju geus ngartikeun ulang perawatan médis di komunitas désa Gothenburg, Nebraska.

Lalajo »

FHIR: Kaséhatan Area Syracuse

Kaséhatan Area Syracuse di tenggara Nebraska nyaéta dina misi pikeun ngalipet integrasi data kana prinsip organisasina. Dina ngalakukeunana, aranjeunna mangrupikeun bagian tina gerakan anu langkung lega pikeun ngarobihkeun pangiriman perawatan kaséhatan di désa Amérika. Tempo kumaha strategis pamakéan Standar FHIR ngajadikeun bédana pikeun komunitas désa kawas Syracuse.

Lalajo »

Kamanusaan sarta Studi Samaun désa: Grand Island VA

Grand Island VA Médis Center prioritas perawatan veterans désa ', megatkeun halangan jeung ngabina inklusivitas. Panggihan kumaha panyadia aya dedicated ka ngaronjatkeun aksés jeung rojongan pos-tempur, netepkeun standar nasional pikeun layanan kaséhatan désa.

Lalajo »

Marios Fakta ngeunaan Vaksin

Lamun datang ka safeguarding anjeun sarta leuwih anjeun dipikacinta, anjeun pantes tameng pamungkas. Sareng ieu kaleresan: vaksin mangrupikeun jawabanna. Tapi anjeun pantes yakin kana naon anu aya dina awak anjeun — Janten hayu urang marios fakta.

Lalajo »

Senior & Kamanusaan sarta Studi Jangka Panjang: York Umum

Rumah Sakit Umum York parantos janten bagian sentral tina misi maranéhna pikeun miara pasien senior. Kami ngadatangan dua perawatan jangka panjang sareng fasilitas hirup anu ditulungan pikeun diajar ngeunaan dampak anu aranjeunna parantos aya dina bentang kaséhatan désa di Nebraska.

Lalajo »
Sundanese