Nepangkeun

Abdi bogoh Kaséhatan désa

Ampir 700,000 urang Nebraskan nyauran bumi komunitas désa - sareng éta henteu heran naha. Ti lebak walungan Missouri subur ka sandhills rolling ka Panhandle sarta balik deui, kaayaan Cornhusker beunghar sumberdaya, masarakat jeung bakat manusa.

Abdi bogoh Kaséhatan désa ieu dihasilkeun pikeun ngagedékeun sora jalma Nebraskan ngaliwatan advokasi. Kami empowering masarakat désa ngaliwatan paguneman ngeunaan kualitas luhur, kasehatan lokal diaksés. 

Kusabab kaséhatan désa kuat nyaeta a kuat désa Nebraska.

Nepangkeun

Abdi bogoh Kaséhatan désa

Ampir 700,000 urang Nebraskan nyauran bumi komunitas désa - sareng éta henteu heran naha. Ti lebak walungan Missouri subur ka sandhills rolling ka Panhandle sarta balik deui, kaayaan Cornhusker beunghar sumberdaya, masarakat jeung bakat manusa.

Abdi bogoh Kaséhatan désa ieu dihasilkeun pikeun ngagedékeun sora jalma Nebraskan ngaliwatan advokasi. Kami empowering masarakat désa ngaliwatan paguneman ngeunaan kualitas luhur, kasehatan lokal diaksés. 

Kusabab kaséhatan désa kuat nyaeta a kuat désa Nebraska.

Tujuanana

Kasadaran, papacangan, atikan

Kaséhatan désa kuat = désa kuat Nebraska

I Love Rural Health diadegkeun pikeun ngagungkeun carita kakuatan sareng kasuksésan dina perawatan kaséhatan désa Nebraska - bahkan (sareng khususna) dina nyanghareupan tantangan modern anu ngembang.

Kampanye I Love Rural Kaséhatan dikuatkeun ku Asosiasi Kaséhatan Désa Nebraska, sabab urang ngabayangkeun padésan ayeuna sareng masa depan pikeun ratusan komunitas désa Nebraska.

Perawatan kaséhatan fisik sareng méntal anu berkualitas luhur mangrupikeun benang anu penting anu ngahijikeun manusa séhat sareng tempat hirup anu makmur - nguatkeun lawon désa Nebraska.

Tujuanana

Kasadaran, papacangan, atikan

Kaséhatan désa kuat = désa kuat Nebraska

I Love Rural Health diadegkeun pikeun ngagungkeun carita kakuatan sareng kasuksésan dina perawatan kaséhatan désa Nebraska - bahkan (sareng khususna) dina nyanghareupan tantangan modern anu ngembang.

Kampanye I Love Rural Kaséhatan dikuatkeun ku Asosiasi Kaséhatan Désa Nebraska, sabab urang ngabayangkeun padésan ayeuna sareng masa depan pikeun ratusan komunitas désa Nebraska.

Perawatan kaséhatan fisik sareng méntal anu berkualitas luhur mangrupikeun benang anu penting anu ngahijikeun manusa séhat sareng tempat hirup anu makmur - nguatkeun lawon désa Nebraska.

Carita

Carita ti sakuliah nagara

Carita Julie

Perawat Paroki sareng Kamentrian Paroki Associate Julie's Carita Abdi bogoh kaséhatan désa! Kaséhatan di daérah désa ngagaduhan cara anu unik pikeun ngahubungkeun jalma anu ngadukung

Maca Carita »

Éta peryogi unggal kampung.

Abdi bogoh Kaséhatan désa téh leuwih ti kampanye ngeunaan perawatan médis di Nebraska. Éta mangrupikeun perayaan harepan, kamekaran sareng solusi inovatif pikeun masalah anu terus berkembang. Dina inti na, I Love Rural Health mangrupikeun gerakan pikeun nguatkeun komunitas Nebraska désa.

Anu paling penting, I Love Rural Health nyaéta paguneman sareng kamar pikeun unggal Nebraskan - ti anggota DPRD di Lincoln ka perawat di Valley County ka ranchers di Valentine ka pangusaha di Red Cloud.

Janten naha henteu gabung?

Bagikeun kumaha panyadia kasehatan désa Nebraska mangaruhan kahirupan anjeun ATAWA kahirupan batur anu anjeun dipikacinta.

Kabetot dina gawé bareng?

Ngahontal dinten ayeuna pikeun ngiringan kampanye kami.

Meunang Aub

"*" nunjukkeun widang anu diperyogikeun

Widang ieu kanggo tujuan validasi sareng teu kedah dirobih.
Sundanese